Atleiskit, mano kaime tokiu niekas nezino. Kas tai yra? A&G rašė: > taip taip, nuo paciu zrazu :) > "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message > news:gpe9e4$dul$1@trimpas.omnitel.net... >> aciu >> P.s. o kai ipili vandenelio tai nuo paciu zrazu gaunasi sultiniukas :) as >> apie toki ir kalbejau >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:gpe965$dn7$1@trimpas.omnitel.net... >>> kai zrazai apkepa i ta pacia keptuve dedu smulkintu svogunu, morku, >>> kartais saliero, lauro lapu, uzpilu vandeniu, uzdengiu ir troskinu, i >>> pabaiga ipilu ismaisytu su vandeniu arba grietinele miltu, dar karta >>> viskas suburbuliuoja ir jungiu ugni, jokio sultinio nenaudoju >>> >>> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message >>> news:gpe8v3$dgi$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sitas skanus variantas ir paprastutis, o troskini su tik buljone ar ar >>>> su darzovelemis?? >>>> >>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>>> news:gpe8sd$ddi$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> as tai tiesiog miltais sutirstinu ta skysti kuriame troskinasi, kartais >>>>> grietineles pilu >>>>> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message >>>>> news:gpe8j3$d2c$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Sveiki, >>>>>> labai senai pas Jumis lankiausi. o dabar prireike Jusu patarimo. >>>>>> Pra6au info kaip troskinate zrazus ir koki padaziuka jiems gaminate??? >>>>>> >>>>>> Maza >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >