Nebent jie ta akmeni ish italijos atsiveze. Ant vokishko akmens tokio skonio neishgausi. Sauliusv "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:ijgddj$g3p$1@trimpas.omnitel.net... > aš nesu picų specialistė, bet kiek teko valgyti pas fokiškus italus, > skaniausia būna su plonyčiu traškiu padu... Bet gal čia skonio reikalas, > nors manau, kad tokį efektą galima pasiekti tik kepant ant akmens > > "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message > news:ijetnd$cbj$1@trimpas.omnitel.net... >> gliukamatu gi nu! ;) >> >> "Kaksht" <ne_mano_mail@xxx.com> wrote in message >> news:ijelod$usf$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, cia diskutavom apie picu padus ir iskilo klausimas. Kaip >>> pagaminti picos pada kad jis poto kai iskepa utu minkstas, kaip >>> picerijose, o n kieta pluta? Ko jie ten prideda? :) >>