Ash irgi taip darau, tik aliejau nepilu, bet pabandysiu. Esminis dalykas yra gera orkaite. As pica kepu 7-8 min jau iskaitintoje orkaiteje (250-300 laipsniu). Super padas gaunasi. Plonytis kaip popierius ir neperdziuves. Aisku reikia sutept ta pada. Tepu pomidoru padazu su majonezu. "Kaksht" <ne_mano_mail@xxx.com> parašė naujienų pranešime:ijk87u$uen$1@trimpas.omnitel.net... > dekingas :) > > "slavik&dimon" <aaa@aaa.lt> wrote in message > news:ijk349$p9b$1@trimpas.omnitel.net... >> as pamenu kazkas cia parase recepta, kuri bande ir sake gavosi neblogas >> padas. Pats dar nespejau isbandyti, tik guli nupastintas ant desktopo: >> >> copyright'as gal bus pazeistas kazkieno bet: >> ------------------------------------------------- >> Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo >> skaniausia >> koki yra teke daryti - >> proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu: >> >> ~400 g miltu >> ~20 g mieliu >> 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti) >> 1 a.s. cukraus >> 1 v.s. alyvuogiu aliejaus >> Silto vandens >> >> Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek >> tiek pastoveti (pusvalandi gal) >> >> Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad >> gaudavosi kietokas, o sikart buvo >> minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera. >> >> Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi >> ant >> pado. Keciupo niekad >> nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal >> skoni, >> slakelis alyvuogiu aliejaus, >> raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). >> >> Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi >> surio >> is principo labai daug nemegstu, tai >> dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau. >> >> Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium. >> >> ----------------------------------------------------- >> >> "Kaksht" <ne_mano_mail@xxx.com> wrote in message >> news:ijelod$usf$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, cia diskutavom apie picu padus ir iskilo klausimas. Kaip >>> pagaminti >>> picos pada kad jis poto kai iskepa utu minkstas, kaip picerijose, o n >>> kieta pluta? Ko jie ten prideda? :) >> >>