as pamenu kazkas cia parase recepta, kuri bande ir sake gavosi neblogas padas. Pats dar nespejau isbandyti, tik guli nupastintas ant desktopo: copyright'as gal bus pazeistas kazkieno bet: ------------------------------------------------- Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo skaniausia koki yra teke daryti - proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu: ~400 g miltu ~20 g mieliu 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti) 1 a.s. cukraus 1 v.s. alyvuogiu aliejaus Silto vandens Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek tiek pastoveti (pusvalandi gal) Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad gaudavosi kietokas, o sikart buvo minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera. Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi ant pado. Keciupo niekad nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal skoni, slakelis alyvuogiu aliejaus, raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi surio is principo labai daug nemegstu, tai dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau. Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium. ----------------------------------------------------- "Kaksht" <ne_mano_mail@xxx.com> wrote in message news:ijelod$usf$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, cia diskutavom apie picu padus ir iskilo klausimas. Kaip pagaminti > picos pada kad jis poto kai iskepa utu minkstas, kaip picerijose, o n > kieta pluta? Ko jie ten prideda? :)