dekingas :) "slavik&dimon" <aaa@aaa.lt> wrote in message news:ijk349$p9b$1@trimpas.omnitel.net... > as pamenu kazkas cia parase recepta, kuri bande ir sake gavosi neblogas > padas. Pats dar nespejau isbandyti, tik guli nupastintas ant desktopo: > > copyright'as gal bus pazeistas kazkieno bet: > ------------------------------------------------- > Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo skaniausia > koki yra teke daryti - > proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu: > > ~400 g miltu > ~20 g mieliu > 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti) > 1 a.s. cukraus > 1 v.s. alyvuogiu aliejaus > Silto vandens > > Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek > tiek pastoveti (pusvalandi gal) > > Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad > gaudavosi kietokas, o sikart buvo > minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera. > > Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi ant > pado. Keciupo niekad > nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal skoni, > slakelis alyvuogiu aliejaus, > raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). > > Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi surio > is principo labai daug nemegstu, tai > dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau. > > Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium. > > ----------------------------------------------------- > > "Kaksht" <ne_mano_mail@xxx.com> wrote in message > news:ijelod$usf$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, cia diskutavom apie picu padus ir iskilo klausimas. Kaip pagaminti >> picos pada kad jis poto kai iskepa utu minkstas, kaip picerijose, o n >> kieta pluta? Ko jie ten prideda? :) > >