Vot vot as ir apie ka sakau, seip gavosi tokia visai backine, bet biskeli saldoka, alkoholio man ten nereikia, bet turetu buti tik vos vos rugstelna, nu bandysiu dar karta, galvoju kad kiek per vesiai jin ten rugo, manau maziau nei 23 laipsniai buvo . jurgis wrote: > idek cukraus tiksliai. Viena karta truputi pamazinau cukraus, sakau kam man saldi gira, o ir fermentavau ne 24h o bent 36h, ir gira perrugo. > Kita karta cukraus nepagailejau, pridejau net truputi virsaus, tai po 24h gira dar buvo saldi labai, tai rugo kokias 5 dienas galiausiai... > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0rqa1$erl$1@trimpas.omnitel.net... >> Kam teko daryti, ant kiek receptura ant pakelio atitinka realyba? Ar >> butinai uzdaryti i bonkes po 24h, ar laukti kol nustos "vaikscioti"?