Jei cia kalbama apie tuos - http://www.lietuviskagira.lt/ Tai kiekvienam prekybos centre yra. "Velkam" <nickas@googlomailas.lt> parašė naujienų news:j0tm6m$76r$1@trimpas.omnitel.net... >O kur situ milteliu buna pirkti, prekybos centruose, ar kazkur specialiai >reikia vaziuot ieskoti? > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:j0tm2p$6pk$1@trimpas.omnitel.net... >> Vot vot as ir apie ka sakau, seip gavosi tokia visai backine, bet >> biskeli saldoka, alkoholio man ten nereikia, bet turetu buti tik vos vos >> rugstelna, nu bandysiu dar karta, galvoju kad kiek per vesiai jin ten >> rugo, manau maziau nei 23 laipsniai buvo . >> >> jurgis wrote: >>> idek cukraus tiksliai. Viena karta truputi pamazinau cukraus, sakau kam >>> man saldi gira, o ir fermentavau ne 24h o bent 36h, ir gira perrugo. >>> Kita karta cukraus nepagailejau, pridejau net truputi virsaus, tai po >>> 24h gira dar buvo saldi labai, tai rugo kokias 5 dienas galiausiai... >>> >>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >>> news:j0rqa1$erl$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kam teko daryti, ant kiek receptura ant pakelio atitinka realyba? Ar >>>> butinai uzdaryti i bonkes po 24h, ar laukti kol nustos "vaikscioti"?