O kur situ milteliu buna pirkti, prekybos centruose, ar kazkur specialiai reikia vaziuot ieskoti? "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0tm2p$6pk$1@trimpas.omnitel.net... > Vot vot as ir apie ka sakau, seip gavosi tokia visai backine, bet > biskeli saldoka, alkoholio man ten nereikia, bet turetu buti tik vos vos > rugstelna, nu bandysiu dar karta, galvoju kad kiek per vesiai jin ten > rugo, manau maziau nei 23 laipsniai buvo . > > jurgis wrote: >> idek cukraus tiksliai. Viena karta truputi pamazinau cukraus, sakau kam man saldi gira, o ir fermentavau ne 24h o bent 36h, ir gira perrugo. >> Kita karta cukraus nepagailejau, pridejau net truputi virsaus, tai po 24h gira dar buvo saldi labai, tai rugo kokias 5 dienas galiausiai... >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0rqa1$erl$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kam teko daryti, ant kiek receptura ant pakelio atitinka realyba? Ar >>> butinai uzdaryti i bonkes po 24h, ar laukti kol nustos "vaikscioti"?