tai anie ir obuoliu savo sode nerenka, nes nepatikrinti. Obuoliai tik is supermarketo. "Kauno Budulis" wrote in message news:jesfql$7f6$1@trimpas.omnitel.net... jie jau apdirbti. stiklainiuose. vakaruose, skandinavijoj, amerikej pabandyk baravyku, silkbaravykiu miske pririnkes pavaisint kaimyna (vietini gyventoja). ano reakcija sukels nuostaba. o sampinjonai - xadaviakas... tiek konservavimui, tiek "grybu patiekalams" beveik visoj europoj ju auginimo kastai nera dideli. suomiai pvz voveruskas augina - "tolko pesnia" nu gerai, voveruska... bet tai nera grybas is misko.. "S54" <info@telecom.lt> wrote in message news:jes8vj$et$1@trimpas.omnitel.net... > nu tai kad pilna baravyku konservuotu... ne is siltnamio. > musu grybu supirkejai/eksportuotojai sampinjonus I vakarus veza ? > > "Kauno Budulis" wrote in message news:jemd7q$jk4$1@trimpas.omnitel.net... > zria stintas peiki.... gera, skani smulki zuvis. > > daugumoje saliu, tikri grybai tik is krautuves.. > voveruskos ir sampinjonai. > baravykai, raudonikiai ir kiti normalus grybai is misko laikomi > netinkamais valgymui. uzauge mat patys sau, o ne siltnamiuose . > > > "trickyvic" <nomeil@nomeil.lt> wrote in message > news:jek3ai$3rt$1@trimpas.omnitel.net... >> Bet, kolega, nu pala biskutuka, juk seip ans zmogus visai tiesybe kalba. >> Apskritai tokias zuvis kokias valgome mes Lietuvoje daugumoje saliu >> skaitosi, kaip menkavertes ( siukslines) zuvys. >