Yra toks dalykas kaip adzika - tiesiog ja nutepi vista,palaikai kelias valandas ir kepi. jeigu nori ne taip "varguoliskai" tai po tu keliu val adzikoje, galima dar ir sausame raudname vyne palaikyti prispausta ier tik po to kepti,vis palaistant ,atsiradusiomis sultimis. "ManXP" parašė naujienų news:jjt21o$lmu$1@trimpas.omnitel.net... Dar griztant prie marinatu. Gal kazkada ir buvo, bet dabar nerandu; kaip skaniai paruost vistos krutinele kepimui orkaitej? Domina "varguoliski" variantai, t.y. be riebiu produktu kaip grietinele, majonezas ir pan :) "ManXP" wrote in message news:jjqrb1$nf2$1@trimpas.omnitel.net... Pasiulykit kaip skaniai iskept neriebia zuvies file (t.y. ne kokia lasisa ar kita riebu daikta) orkaitej. Tap sakant pasidalinkit kokius prieskonius ir kaip naudojat, ir pan.