Tuomet besamelis su pienu, o surio pabaigoj antvirs smulkiai tarkuoto vos vos nors del kvapo. "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:jjtqj0$d3v$1@trimpas.omnitel.net... > Manau, kad skanu, bet grietinele ir suris netinka del kaloringumo, o be ju > turbut kastratas kazkoks gautusi :) > > "bite" wrote in message news:jjtp8p$c44$1@trimpas.omnitel.net... > > Labai gardus zuvies, brokoliu apkepas, uzpiltas besamelio padazu. > Zuvies gabalelius itrinu Saldvos rytietisku ar citrininiu prieskoniu > misiniu. > Brokolius padalinu ziedyneliais, galima pries tai blansiruoti. Deti i > kepimo > inda (labai tinka stiklinis), uzpilti besamelio padazu. > Besameli galima gaminti su pienu, bet cia geriau, zinoma, su grietinele, > jei > kam nebaisu kaloriju. I paruosta padaza itarkuoti muskato riesuto. > Kepimo trukmes tiksliai nepasakysiu, bet plius-minus pusvalandis. Kepimo > pabaigoj pabarstau apkepa tarkuotu suriu (labiausiai patiko "Dziugas"). > Kartais suri imaisau i padaza. > Tikrai labai gardu. > > > "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message > news:jjqrb1$nf2$1@trimpas.omnitel.net... >> Pasiulykit kaip skaniai iskept neriebia zuvies file (t.y. ne kokia lasisa >> ar kita riebu daikta) orkaitej. Tap sakant pasidalinkit kokius >> prieskonius ir kaip naudojat, ir pan. >