del vien krutineles tai nezinau, bet jei ryshiesi visa vishta kepti: tai man skaniausia su obuoliais, su dziov slyvom arba obuoliai+slyvos :) sausumo nebuna, druskos ir kitu prieskoniu praktiskai nereikia - tik prikimsti i vidu saugiausias variantas: vien tik su dziov. slyvom kepu siek tiek praviroj folijoj/maishe arba atvira vis palaistant jos pacios riebalais kepant atvira marinuoti reikia kazkiek, maishe - meginau visiskai zalia idaryta, viskas ok astraus skonio ir pompadazo megejams receptas netiks, nes ishlenda netobulumai, o ir mesa su slyvom yra subtilus, neagresyvus skonis "ManXP" <man@giliai.px> parase naujienu news:jjt21o$lmu$1@trimpas.omnitel.net... > Dar griztant prie marinatu. Gal kazkada ir buvo, bet dabar nerandu; kaip > skaniai paruost vistos krutinele kepimui orkaitej? Domina "varguoliski" > variantai, t.y. be riebiu produktu kaip grietinele, majonezas ir pan :) > > "ManXP" wrote in message news:jjqrb1$nf2$1@trimpas.omnitel.net... > > Pasiulykit kaip skaniai iskept neriebia zuvies file (t.y. ne kokia lasisa ar > kita riebu daikta) orkaitej. Tap sakant pasidalinkit kokius prieskonius ir > kaip naudojat, ir pan. >