as dejau rudojo cukraus, labai paivairino skoni "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:jn2u1d$ig1$1@trimpas.omnitel.net... > Cukraus tuose sausainiuose yra is dziovintu vaisiu, dar det nesinori. > Bandysiu daug baltymu :) > > "audrius" wrote in message news:jn20mt$4p0$1@trimpas.omnitel.net... > > kiausu didesnis kiekis turetu labai pagreitint iskepima/sudegima, gali > issibalansuot receptas > o siaip, tai gal cukrus padetu sulipdyt? gaunasi karamele kai pakaista, > tik tiek, kad velgi sudegti labai daug sansu > > "ManXP" <man@giliai.px> parase naujienu > news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net... >> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam >> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi >> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta? >> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko >> gero >> nebus? >> >