Tema: Re: Aviziniai sausainiai
Autorius: audrius
Data: 2012-04-28 04:09:19
zinoma! todel reikia juos isissavinti mazai apdorotame pavidale, o ne keptus ar virtus - paprastos greitai paruosiamos avizu koshes atveju ji jau buna apdorota termiskai gamykloje mikrobangu konvejeryje ir jeigu dar kept orkaiteje, tai tik slakai ir krakmolas teliks
daiginti grudai ar zaliu grudu patiekalai siuo atveju zymiai geriau, taip pat angliavandeniu turintys vaisiai ir t.t. 
jeigu jau norima greitai ir "pigiu" angliavandeniu, tai tada visiskai px.

pats irgi vartodavau po treshu toki patiekala:
1 saukstas medaus
2-4 saukstai islukstentu saulegrazu
paruosimas - kabinamas medus, dedamas i puodeli su saulegrazom, viskas issukama iki vienalytes mases, gaunasi sviezus kazinakas
manau, kad kazkiek sveikiau, nes nera termiskai apdorota, taciau idealiu panasaus pobudzio uzkandi pripazinciau pvz sudygusias saulegrazas su kokiu neapdorotu fruktozes sirupu, nes medus nera toks sveikas kaip fruktoze, be to pakankamai daznas alergenas, o daiginti ir nedaiginti grudai skiriasi labai daug kuo, pilnas internetas paaiskinimu nuo pagrystu mokslu iki religiniu

"karolis" <kailis@delfi.lt> parašė naujienų news:jne9ep$si2$1@trimpas.omnitel.net...
> tai prasom placiau papasakot kuo abejotinas. nes sveikam sportuojancio 
> racionui angliavandeniai yra butina
> 
> 
> "audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message 
> news:jncgrb$ke2$1@trimpas.omnitel.net...
>> ne, tik sakau, kad avizu koshe yra abejotinas maistas sportuojantiems
>>
>> "karolis" <kailis@delfi.lt> parašė naujienų 
>> news:jnc7m4$ccv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> pats darai juokingus?
>>>
>>> "audrius" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message
>>> news:jnbg3c$k06$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> visi sitie grudiniai, px kokiam pavidale, is taves padarys
>>>> kacioka-kiauliuka o ne kacioka-bajava
>>>> disclaimer: nezinau, kokio rezultato sieki, bet siaip tai juokingi buna
>>>> tie, kur vieninteli pratima daro: stumima nuo krutines ir susijusius, o
>>>> bazaras eina tik apie "mases pridejima"
>>>>
>>>> "ManXP" <man@giliai.px> parase naujienu
>>>> news:jn875e$kms$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Tai va, kad kose jau uz... :)
>>>>>
>>>>> "karolis"  wrote in message news:jn6kar$p5a$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> tai matyt teks koshe valgyt :))
>>>>>
>>>>> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message
>>>>> news:jn3s6t$mn9$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> As juos noriu naudot kad gaut angliu iskart po treniruotes, tai 
>>>>>> cviesto
>>>>>> isvis negalima (nesvarbu kokio riebumo), o miltai irgi negerai :)
>>>>>>
>>>>>> "karolis"  wrote in message news:jn3699$stl$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>
>>>>>> as bandyciau siek tiek miltu idet, cia tuos kur myllyn paras 
>>>>>> rekomendavo
>>>>>> tai
>>>>>> istiesu geri, ir  :) pagal ideja tiktu ir patys aviziniai dribsniai
>>>>>> smulkiau
>>>>>> sumalti. ir koki maziau riebu sviesta naudot :)
>>>>>>
>>>>>> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message
>>>>>> news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam
>>>>>>> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase.
>>>>>>> Kadangi
>>>>>>> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist
>>>>>>> sviesta?
>>>>>>> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko
>>>>>>> gero nebus?
>>>>>>
>>>>>
>>>
>>> 
> 
>