kacioka-bajava isvis galli padaryt tik "vaistai", taigi... :) "audrius" wrote in message news:jnbg3c$k06$1@trimpas.omnitel.net... visi sitie grudiniai, px kokiam pavidale, is taves padarys kacioka-kiauliuka o ne kacioka-bajava disclaimer: nezinau, kokio rezultato sieki, bet siaip tai juokingi buna tie, kur vieninteli pratima daro: stumima nuo krutines ir susijusius, o bazaras eina tik apie "mases pridejima" "ManXP" <man@giliai.px> parase naujienu news:jn875e$kms$1@trimpas.omnitel.net... > Tai va, kad kose jau uz... :) > > "karolis" wrote in message news:jn6kar$p5a$1@trimpas.omnitel.net... > > tai matyt teks koshe valgyt :)) > > "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message > news:jn3s6t$mn9$1@trimpas.omnitel.net... >> As juos noriu naudot kad gaut angliu iskart po treniruotes, tai cviesto >> isvis negalima (nesvarbu kokio riebumo), o miltai irgi negerai :) >> >> "karolis" wrote in message news:jn3699$stl$1@trimpas.omnitel.net... >> >> as bandyciau siek tiek miltu idet, cia tuos kur myllyn paras rekomendavo >> tai >> istiesu geri, ir :) pagal ideja tiktu ir patys aviziniai dribsniai >> smulkiau >> sumalti. ir koki maziau riebu sviesta naudot :) >> >> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message >> news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net... >>> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam >>> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi >>> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist >>> sviesta? >>> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko >>> gero nebus? >> >