Nu tai pakepink avizinius dripsnius, riesutus ir kitus priedus tiesiog ant keptuves. Kepimo pabaigoj idek truputi medaus, kad suliptu ir suformuok sausainius. "ManXP" <man@giliai.px> wrote: > >As juos noriu naudot kad gaut angliu iskart po treniruotes, tai cviesto >isvis negalima (nesvarbu kokio riebumo), o miltai irgi negerai :) > >"karolis" wrote in message news:jn3699$stl$1@trimpas.omnitel.net... > >as bandyciau siek tiek miltu idet, cia tuos kur myllyn paras rekomendavo tai >istiesu geri, ir :) pagal ideja tiktu ir patys aviziniai dribsniai smulkiau >sumalti. ir koki maziau riebu sviesta naudot :) > >"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message >news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net... >> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam >> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi >> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta? >> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko gero >> nebus? >