http://www.gaspadine.lt/patiekalas/sveikuoliu_saldumynas.html Va cia kazkas panasaus. Tik as nei kakavos nei sirupo nededu. Medu dedu tiesiai i keptuve kepimo pabaigoj. "" <vigi@nomail.se> wrote: > >Nu tai pakepink avizinius dripsnius, riesutus ir kitus priedus tiesiog ant >keptuves. Kepimo pabaigoj idek truputi medaus, kad suliptu ir suformuok >sausainius. > >"ManXP" <man@giliai.px> wrote: >> >>As juos noriu naudot kad gaut angliu iskart po treniruotes, tai cviesto >>isvis negalima (nesvarbu kokio riebumo), o miltai irgi negerai :) >> >>"karolis" wrote in message news:jn3699$stl$1@trimpas.omnitel.net... >> >>as bandyciau siek tiek miltu idet, cia tuos kur myllyn paras rekomendavo tai >>istiesu geri, ir :) pagal ideja tiktu ir patys aviziniai dribsniai smulkiau >>sumalti. ir koki maziau riebu sviesta naudot :) >> >>"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message >>news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net... >>> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam >>> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi >>> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta? >>> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko gero >>> nebus? >>