uzkandai vytintos jautienos musas, fetos sūris su priekonių plutele, drebučių mozaika su juodaisiais “Tagliatelle” makaronais, juodojo sezamo sėklos, toliau "karstas" limandų filė su juodųjų alyvuogių ir juodųjų pupelių užtepu, laukiniai ryžiai, austrių padažas, rudasis padažas su juodųjų sepijų rašalu, desertas šokolado musas, karštas triufelis, juodųjų serbentų padažas :))) "teletabis" <pasto@dezute.jums> wrote in message news:jq5113$bum$1@trimpas.omnitel.net... > Labas, skanaus ir pan. > > nepamanykite, kad esu žymaus mūsų stilisto fanas > ar bendražygis, priešingai - mane kiek prajuokino > neseno jo ponių baliaus zamanucha: bus kalmaras ir krevetės!!! :o > > Todėl pasidarė įdomu, koks maistas iš tiesų ant bangos, kuo vis dar galima > nustebinti (kad ir „elitą“). O gal daugiau dėmesio teikiama > neįprastai formai, fancy pavadinimams? > > Dėkui.