na panasiai, bet zodziai per daug suprantami. Reikia kad dazniau butu tarp patiekalu zodziai "musas", "sufle", "kruasanas", "sherbetas", "krem-shliure" ir pan.:) "Exx" <chaosochartija@gmail.com> wrote in message news:jq562n$j45$1@trimpas.omnitel.net... > uzkandai vytintos jautienos musas, fetos sūris su priekonių plutele, > drebučių mozaika su juodaisiais “Tagliatelle” makaronais, juodojo sezamo > sėklos, toliau "karstas" limandų filė su juodųjų alyvuogių ir juodųjų > pupelių užtepu, laukiniai ryžiai, austrių padažas, rudasis padažas su > juodųjų sepijų rašalu, desertas šokolado musas, karštas triufelis, juodųjų > serbentų padažas :))) > > > > "teletabis" <pasto@dezute.jums> wrote in message > news:jq5113$bum$1@trimpas.omnitel.net... >> Labas, skanaus ir pan. >> >> nepamanykite, kad esu žymaus mūsų stilisto fanas >> ar bendražygis, priešingai - mane kiek prajuokino >> neseno jo ponių baliaus zamanucha: bus kalmaras ir krevetės!!! :o >> >> Todėl pasidarė įdomu, koks maistas iš tiesų ant bangos, kuo vis dar >> galima nustebinti (kad ir „elitą“). O gal daugiau dėmesio teikiama >> neįprastai formai, fancy pavadinimams? >> >> Dėkui. > >