taigi klasika! :) "teletabis" <pasto@dezute.jums> wrote in message news:jqb6th$urh$1@trimpas.omnitel.net... > Tai kad čia ketverių metų senumo meniu :( > http://www.grumlinas.lt/?p=4241 > O ir patys patiekalai atrodo tarsi likučiai. > > Bet ačiū, bent žodyną praturtinsiu. > > > > > > 2012.05.30 16:07, Exx rašė: >> uzkandai vytintos jautienos musas, fetos sūris su priekonių plutele, >> drebučių mozaika su juodaisiais “Tagliatelle” makaronais, juodojo sezamo >> sėklos, toliau "karstas" limandų filė su juodųjų alyvuogių ir juodųjų >> pupelių užtepu, laukiniai ryžiai, austrių padažas, rudasis padažas su >> juodųjų sepijų rašalu, desertas šokolado musas, karštas triufelis, >> juodųjų >> serbentų padažas :))) >> >> >> >> "teletabis"<pasto@dezute.jums> wrote in message >> news:jq5113$bum$1@trimpas.omnitel.net... >>> Labas, skanaus ir pan. >>> >>> nepamanykite, kad esu žymaus mūsų stilisto fanas >>> ar bendražygis, priešingai - mane kiek prajuokino >>> neseno jo ponių baliaus zamanucha: bus kalmaras ir krevetės!!! :o >>> >>> Todėl pasidarė įdomu, koks maistas iš tiesų ant bangos, kuo vis dar >>> galima >>> nustebinti (kad ir „elitą“). O gal daugiau dėmesio teikiama >>> neįprastai formai, fancy pavadinimams? >>> >>> Dėkui. >> >> >