Tema: Re: Ką dabar madinga valgyti?
Autorius: Exx
Data: 2012-06-04 09:17:54
taigi klasika! :)

"teletabis" <pasto@dezute.jums> wrote in message 
news:jqb6th$urh$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai kad čia ketverių metų senumo meniu :(
> http://www.grumlinas.lt/?p=4241
> O ir patys patiekalai atrodo tarsi likučiai.
>
> Bet ačiū, bent žodyną praturtinsiu.
>
>
>
>
>
> 2012.05.30 16:07, Exx rašė:
>> uzkandai vytintos jautienos musas, fetos sūris su priekonių plutele,
>> drebučių mozaika su juodaisiais “Tagliatelle” makaronais, juodojo sezamo
>> sėklos, toliau "karstas" limandų filė su juodųjų alyvuogių ir juodųjų
>> pupelių užtepu, laukiniai ryžiai, austrių padažas, rudasis padažas su
>> juodųjų sepijų rašalu, desertas šokolado musas, karštas triufelis, 
>> juodųjų
>> serbentų padažas :)))
>>
>>
>>
>> "teletabis"<pasto@dezute.jums>  wrote in message
>> news:jq5113$bum$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Labas, skanaus ir pan.
>>>
>>> nepamanykite, kad esu žymaus mūsų stilisto fanas
>>> ar bendražygis, priešingai - mane kiek prajuokino
>>> neseno jo ponių baliaus zamanucha: bus kalmaras ir krevetės!!! :o
>>>
>>> Todėl pasidarė įdomu, koks maistas iš tiesų ant bangos, kuo vis dar 
>>> galima
>>> nustebinti (kad ir „elitą“). O gal daugiau dėmesio teikiama
>>> neįprastai formai, fancy pavadinimams?
>>>
>>> Dėkui.
>>
>>
>