Tema: Re: Ką dabar madinga valgyti?
Autorius: teletabis
Data: 2012-06-01 22:58:41
Tai kad čia ketverių metų senumo meniu :(
http://www.grumlinas.lt/?p=4241
O ir patys patiekalai atrodo tarsi likučiai.

Bet ačiū, bent žodyną praturtinsiu.





2012.05.30 16:07, Exx rašė:
> uzkandai vytintos jautienos musas, fetos sūris su priekonių plutele,
> drebučių mozaika su juodaisiais “Tagliatelle” makaronais, juodojo sezamo
> sėklos, toliau "karstas" limandų filė su juodųjų alyvuogių ir juodųjų
> pupelių užtepu, laukiniai ryžiai, austrių padažas, rudasis padažas su
> juodųjų sepijų rašalu, desertas šokolado musas, karštas triufelis, juodųjų
> serbentų padažas :)))
>
>
>
> "teletabis"<pasto@dezute.jums>  wrote in message
> news:jq5113$bum$1@trimpas.omnitel.net...
>> Labas, skanaus ir pan.
>>
>> nepamanykite, kad esu žymaus mūsų stilisto fanas
>> ar bendražygis, priešingai - mane kiek prajuokino
>> neseno jo ponių baliaus zamanucha: bus kalmaras ir krevetės!!! :o
>>
>> Todėl pasidarė įdomu, koks maistas iš tiesų ant bangos, kuo vis dar galima
>> nustebinti (kad ir „elitą“). O gal daugiau dėmesio teikiama
>> neįprastai formai, fancy pavadinimams?
>>
>> Dėkui.
>
>