Tai kad čia ketverių metų senumo meniu :( http://www.grumlinas.lt/?p=4241 O ir patys patiekalai atrodo tarsi likučiai. Bet ačiū, bent žodyną praturtinsiu. 2012.05.30 16:07, Exx rašė: > uzkandai vytintos jautienos musas, fetos sūris su priekonių plutele, > drebučių mozaika su juodaisiais “Tagliatelle” makaronais, juodojo sezamo > sėklos, toliau "karstas" limandų filė su juodųjų alyvuogių ir juodųjų > pupelių užtepu, laukiniai ryžiai, austrių padažas, rudasis padažas su > juodųjų sepijų rašalu, desertas šokolado musas, karštas triufelis, juodųjų > serbentų padažas :))) > > > > "teletabis"<pasto@dezute.jums> wrote in message > news:jq5113$bum$1@trimpas.omnitel.net... >> Labas, skanaus ir pan. >> >> nepamanykite, kad esu žymaus mūsų stilisto fanas >> ar bendražygis, priešingai - mane kiek prajuokino >> neseno jo ponių baliaus zamanucha: bus kalmaras ir krevetės!!! :o >> >> Todėl pasidarė įdomu, koks maistas iš tiesų ant bangos, kuo vis dar galima >> nustebinti (kad ir „elitą“). O gal daugiau dėmesio teikiama >> neįprastai formai, fancy pavadinimams? >> >> Dėkui. > >