a sita zinojai? :) iškeptus šašlykus sudėkite į padėklą, apibarstykite bazilikų, kalendrų arba petražolių lapeliais ir valgykite tik su šviežiomis arba ant grotelių keptomis daržovėmis. Prie šašlykų jokiu būdu negalima patiekti svogūnų iš marinato, nes svogūnai marinuojant visas savo sultis jau atidavė mėsai ir tapo beverčiais ir beskoniais. Prie šašlykų geriau patiekite svogūnlaiškių arba griežinėliais supjaustytų mėlynųjų svogūnų, kurie nėra tokie aitrūs, kaip paprastieji. Ir jokių ryžių, duonų, batonų, bandelių, jokių padažų, net nebandykite prie šašlykų duoti parduotuvinių krakmolinių kečupų, – tai vulgaru ir šventvagiška! "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:jq5u0m$afp$1@trimpas.omnitel.net... > ne, brangioji.. sasla reik gramatnai paruost ir gramatnai iskept. > zalesiai - irgi salotu paskintu gi nepaduosi.. > reik kalendros, petrusku, krapu, ciobrelio... (jei kas augina) > naminio pomidoru padazo su cesnaku... > ... daug galina prie saslyko (ne prie keptos/pudytos mesos) > > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:jq55nu$ima$1@trimpas.omnitel.net... >> :) taip. tik čipsų nereikia, o vietoj alaus - degtienė :) >> A, dar kokį žalėsį, agurką iš ūkinyko ar kažkątai, nes daba madinga save >> trūčyti sveikai >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:jq51tb$d66$1@trimpas.omnitel.net... >>> dabar karaliauja šašlai, čipsai ir alus >>> >> >> >