man asmeniškai paukštiena cepelinams nelabai, nors mano mama visada tokius verda. Kiaulienos aš nemėgstu, todėl į cepus dedu jautienos faršą. Jeigu dedi žalią - jis bus kietesni (bet valgomas:), bet jeigu dedi pakepintą - bus minkštas ir birus. Pakepinu su trupučiu aliejaus ir vandens nesvylančioje keptuvėje su svogūnais, po to pridedu pipirų ir druskos. Bet pats skaniausias variantas - jautienos su aviena faršas. Bet reikia tai mėgti. Šio mišinio kepinti nereikia, avienos faršas paprastai pakankamai riebus, todėl įdaras yra minkštas. "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:gqfljs$9j9$1@trimpas.omnitel.net... > Kiaušinio nededu, o vietoj jautienos su kiauliena labai gerai trapiosios > paukščių mėsytės...vištos krūtinėlė, kalakutiena...Svogūnas, pipirai... > Dar labai skanu keptas faršas. > > "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message > news:gqfk8u$771$1@trimpas.omnitel.net... >>o mesa deda kiaule ar maisyta su jauciu? kas dar i mesa - svoguno, >>kiausinis?... >