Nedarau cepelinų su gryna paukštiena...Paukštiena kartais keliauja šalia kiaulienos vietoj jautienos... Ir labai teisingai kažkas pasakė, kad jautiena vistik turėtų dalyvaut. Tikriausia jinai čia. Padažas? Niekas spirgių nevalgo...tad padažas cepelinams, nepriklausomai nuo įdaro mėsos, būna gausiai prispirginta svogūniuko, sviestukas, grietinė, koks įtarkuotas džiovintas baravykėlis dar, druskytė, pipiriukas... "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:gqg0kh$sm0$1@trimpas.omnitel.net... > tikiu:) bet vien paukštiena cepelinams yra per švelni. bent jau mano > skoniui > > nors gal nuo padažo priklauso... bite, kokį padažą darai cepelinams su > paukštiena? > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:gqfscb$lhc$1@trimpas.omnitel.net... >> darau farsa is jautienos ir vistienos mazdaug per puse, man labai skanu >> >