darau farsa is jautienos ir vistienos mazdaug per puse, man labai skanu "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:gqfrp6$keh$1@trimpas.omnitel.net... > man asmeniškai paukštiena cepelinams nelabai, nors mano mama visada tokius > verda. Kiaulienos aš nemėgstu, todėl į cepus dedu jautienos faršą. Jeigu > dedi žalią - jis bus kietesni (bet valgomas:), bet jeigu dedi pakepintą - > bus minkštas ir birus. Pakepinu su trupučiu aliejaus ir vandens > nesvylančioje keptuvėje su svogūnais, po to pridedu pipirų ir druskos. > Bet pats skaniausias variantas - jautienos su aviena faršas. Bet reikia > tai mėgti. Šio mišinio kepinti nereikia, avienos faršas paprastai > pakankamai riebus, todėl įdaras yra minkštas. > > "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message > news:gqfljs$9j9$1@trimpas.omnitel.net... >> Kiaušinio nededu, o vietoj jautienos su kiauliena labai gerai trapiosios >> paukščių mėsytės...vištos krūtinėlė, kalakutiena...Svogūnas, pipirai... >> Dar labai skanu keptas faršas. >> >> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message >> news:gqfk8u$771$1@trimpas.omnitel.net... >>>o mesa deda kiaule ar maisyta su jauciu? kas dar i mesa - svoguno, >>>kiausinis?... >> >