Duok paragaut.. :)) "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:jrpml6$h5i$1@trimpas.omnitel.net... > nu va pajamem mojo padazams balto ir raudono vyno acto. balta paragavom - > nu skanu gi nu ;) > > > "Bildukas" wrote in message news:jrpmdg$gpl$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki visi, > As asmeniskai niekada nedraugavau, nevalgydavau produktu su actu - tuo > paprastu actu, ypac kur budavo dar tarybiniais laikais. Dabartinis > paprastas > nelabai ir pasikeites. > Dabar pvz marinuotos silkes, arba yra keptos silkes ar strimeles marinate > (plastikiniuose kibireliuose)- ten man gana skanus marinatas. Tai ir kyla > klausimas kas ten per actas naudojamas, ar ten koks E savo skoni duoda. > Yra > gi dabar vyno, obuoliu acto. Kuo jie skiriasi ir kuris cia skanesnis :). > Kaip kazkas kazkada siame grupse yra issireiskes, kad yra tokio acto kuri > beveik viena gali gerti.. Kuris cia toks skanus? :) >