Pritariu dėl balzamo acto, tik ne to, kur 5 lt/0,5ltr, o tas, kuris tirštas ir kainuoja žymiai daugiau ir yra labai skanus vienas. "nobody" parašė naujienų news:jrveat$b5e$1@trimpas.omnitel.net... Modenos? http://en.wikipedia.org/wiki/Balsamic_vinegar Gerti vieną? Jei iki Repečkos 5 min, bandyk. "Bildukas" <testas@ut.lt> wrote in message news:jrpmdg$gpl$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki visi, > As asmeniskai niekada nedraugavau, nevalgydavau produktu su actu - tuo > paprastu actu, ypac kur budavo dar tarybiniais laikais. Dabartinis > paprastas nelabai ir pasikeites. > Dabar pvz marinuotos silkes, arba yra keptos silkes ar strimeles marinate > (plastikiniuose kibireliuose)- ten man gana skanus marinatas. Tai ir kyla > klausimas kas ten per actas naudojamas, ar ten koks E savo skoni duoda. > Yra gi dabar vyno, obuoliu acto. Kuo jie skiriasi ir kuris cia skanesnis > :). Kaip kazkas kazkada siame grupse yra issireiskes, kad yra tokio acto > kuri beveik viena gali gerti.. Kuris cia toks skanus? :) >