Tema: Re: Papasakokit apie acta
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2012-06-21 18:57:47
nu tai ne stakanais gi, shaukshteleis tik ;)
"nobody" wrote in message news:jrveat$b5e$1@trimpas.omnitel.net...
Modenos?
http://en.wikipedia.org/wiki/Balsamic_vinegar
Gerti vieną?
Jei iki Repečkos 5 min, bandyk.
"Bildukas" <testas@ut.lt> wrote in message
news:jrpmdg$gpl$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki visi,
> As asmeniskai niekada nedraugavau, nevalgydavau produktu su actu - tuo
> paprastu actu, ypac kur budavo dar tarybiniais laikais. Dabartinis
> paprastas nelabai ir pasikeites.
> Dabar pvz marinuotos silkes, arba yra keptos silkes ar strimeles marinate
> (plastikiniuose kibireliuose)- ten man gana skanus marinatas. Tai ir kyla
> klausimas kas ten per actas naudojamas, ar ten koks E savo skoni duoda.
> Yra gi dabar vyno, obuoliu acto. Kuo jie skiriasi ir kuris cia skanesnis
> :). Kaip kazkas kazkada siame grupse yra issireiskes, kad yra tokio acto
> kuri beveik viena gali gerti.. Kuris cia toks skanus? :)
>