Nu po 20 minuciu virimo kalmarai man atrodo net ismetimui netiktu :)))))) "F20.0" <F20.0@kazkas.lt> wrote in news:k24mfb$73s$1@trimpas.omnitel.net: > Pasidarai teÅ lÄ… tokiÄ… kaip žuviai teÅ loje su mÄ—gstamais > prieskoniais, apvolioji ir kepi kol gražiai paruduos, bet neperkepi, > nes tada bus guminiai. Internete radau receptų, kad pradžioj reikia > apvirti 20 minuÄŲių, kad man atrodo visai nesÄ…monÄ—. > Galima troÅ kinti grietinÄ—lÄ—je, bet kepti teÅ loje skanesni. > > "Night" paraÅ Ä— naujienų > news:1244202606368398190.505719vkumpikas-ggmail.com@news.omnitel.net... > > Per klaida atsirado saldytu kalmaru maisas - ka su jais daryt? Kolkas > uzkliuvo tik ziedu tesloje recepta, bet gal kas pasidalins patikrintu > su visom detalem (kokius prieskonius, kaip kept,kiek laiko etc.)? >