Vienas is skanesniu receptu, tiesa ingridientai is akies, je reikes galesiu paziureti +/- tiksliai. Imam 4 prinokusius pamidorus, padarom kryziukus odelese ir isimamt vidury. Imetam trumpam i labai karsta vandeni kad nulupti odele. Kalmarus supjaustome ziedais (reikes 2 kalmaru) Supjaustom 1 svoguna ir pakepinam alyvuogiu aliejuje (viska darome viename puode). Tada sudedam susmukitus 3 anciuvu aliejuje gabaliukus supilame ~200 ml vyno ir nugariname alkoholi. Kai nugaruoja - metame supjaustytus pomidorus (smulkiai) ir paverdame kad viskas susimaisytu pora minuciu dedame kalmarus , pagal skoni drusko pipiru ir verdame 15-20 min. Pabaigoje idedame kapotu svieziu petrazoliu Valgom su silta italiska duona "Night" <vkumpikas@ggmail.com> wrote in message news:1244202606368398190.505719vkumpikas-ggmail.com@news.omnitel.net... > Per klaida atsirado saldytu kalmaru maisas - ka su jais daryt? Kolkas > uzkliuvo tik ziedu tesloje recepta, bet gal kas pasidalins patikrintu su > visom detalem (kokius prieskonius, kaip kept,kiek laiko etc.)?