Kalmarus reikia arba labai greit .. arba labai ilgai. Po 30-35 min jie pasidaro tokie pat skanus "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message news:k24s3k$eob$1@trimpas.omnitel.net... > Nu po 20 minuciu virimo kalmarai man atrodo net ismetimui netiktu :)))))) > > "F20.0" <F20.0@kazkas.lt> wrote in > news:k24mfb$73s$1@trimpas.omnitel.net: > >> Pasidarai teÅ lÄ. tokiÄ. kaip žuviai teÅ loje su mÄ-gstamais >> prieskoniais, apvolioji ir kepi kol gražiai paruduos, bet neperkepi, >> nes tada bus guminiai. Internete radau receptų, kad pradžioj reikia >> apvirti 20 minuÄŲių, kad man atrodo visai nesÄ.monÄ-. >> Galima troÅ kinti grietinÄ-lÄ-je, bet kepti teÅ loje skanesni. >> >> "Night" paraÅ Ä- naujienų >> news:1244202606368398190.505719vkumpikas-ggmail.com@news.omnitel.net... >> >> Per klaida atsirado saldytu kalmaru maisas - ka su jais daryt? Kolkas >> uzkliuvo tik ziedu tesloje recepta, bet gal kas pasidalins patikrintu >> su visom detalem (kokius prieskonius, kaip kept,kiek laiko etc.)? >> >