tai gal nelabai dideli, jeigu žiedai dar išeina :) Maži (10-15 cm ilgio) ir švieži skaniausi kepti ant grotelių. Didesnius ir šaldytus aš asmeniškai apverdu - kelias minutes į labai verdantį sūrų vandenį. Man atrodo, tai prijomas, kad išorinis sluoksnis koaguliuotųsi ir skonis liktų viduje. Tada aš juos dedu į grietinės arba grietinėlės padažus su svogūnais ir bazilikais arba krapais. Tinka prie bulvių, kalafijorų, brokolių arba kt. garnyrų. Iš pradžių padarau padažą, tada į gatavą verdantį supilu kalmarus (galima ir žiedais) ir iškart nuimu nuo ugnies. Žiedų tešloje dariusi nesu, nes man jie nelabai patinka, bet jeigu 'mėsos' storis didesnis nei 2-4 mm, gal ir reiktų trumpai apvirti. "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message news:k2c558$aa$1@trimpas.omnitel.net... > Saldyti dideli. Vakar kelis sunaudojau misrainei, siandien bandysiu ziedus tesloje daryti, tik va niekaip > nenusprendziu - apvirti pries tai ar ne? Vienur raso, kad reikia apvirti pora minuciu, kitur raso, kad kepti iskart...