Tema: Re: REQ: keptas karšis
Autorius: monaxas
Data: 2012-12-12 20:20:05
žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno marių, 
tai pastabėjimai tokie:
Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart 
permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada naudojama.

Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas 
valgant.

Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos iki 
nekomfortiško lygio valgymui.

"unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message 
news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį 
> skanų receptą pasikepti jį orkaitėje.