Jau iškepiau folijoje. Į vidų prigrūdau patroškintų morkų, svogūnų ir porų su prieskoniais, į nugarą prismaigsčiau česnako, uždėjau gabaliuką sviesto ir rozmarino šakelę. Super gavosi "shimtas kinieciu" wrote in message news:kaajg9$7t5$1@trimpas.omnitel.net... rukyta taigi rankom valgaj ;) "karolis" wrote in message news:kaaj9v$7l0$1@trimpas.omnitel.net... o tai rukinant kur tos asakos dingsta? siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje su darzovemis ir baltu vynu palaistant. "monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net... > žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno > marių, tai pastabėjimai tokie: > Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart > permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada naudojama. > > Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas > valgant. > > Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos > iki nekomfortiško lygio valgymui. > > "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message > news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį >> skanų receptą pasikepti jį orkaitėje. >