dar tie kur zuvies nemegsta tai apipila citrinos sultim pabaigoj :) o siaip sveikinu, faktiskai atspejai mano megstamiausia ruosimo buda 1:1 "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:kabteg$elk$1@trimpas.omnitel.net... > Jau iškepiau folijoje. Į vidų prigrūdau patroškintų morkų, svogūnų ir porų su prieskoniais, į nugarą prismaigsčiau česnako, > uždėjau gabaliuką sviesto ir rozmarino šakelę. Super gavosi > > "shimtas kinieciu" wrote in message news:kaajg9$7t5$1@trimpas.omnitel.net... > > rukyta taigi rankom valgaj ;) > > > "karolis" wrote in message news:kaaj9v$7l0$1@trimpas.omnitel.net... > > o tai rukinant kur tos asakos dingsta? > siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje su > darzovemis ir baltu vynu palaistant. > > > "monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message > news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net... >> žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno marių, tai pastabėjimai tokie: >> Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada >> naudojama. >> >> Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas valgant. >> >> Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos iki nekomfortiško lygio valgymui. >> >> "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį skanų receptą pasikepti jį orkaitėje. >> >