o tai rukinant kur tos asakos dingsta? siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje su darzovemis ir baltu vynu palaistant. "monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net... > žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno marių, tai pastabėjimai tokie: > Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, keliskart permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada > naudojama. > > Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas valgant. > > Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos iki nekomfortiško lygio valgymui. > > "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit kokį skanų receptą pasikepti jį orkaitėje. >