vienas picu profas aiskino kad miltu/vandens turi buti 500/250 , as tokia sudeti ir naudoju, bet tokios teslos jau su saukstu nepamaisysi na bet reiks isbandyt ir tavo varianta 500/350 "Tomas" wrote in message news:kfih9l$lsh$1@trimpas.omnitel.net... On 2013.02.14 13:11, shimtas kinieciu wrote: > ir kaip skanei normalei gaunasi? rekomendoji? ar negerai kanors? ;) Kiek esu bandęs įvairių variacijų - tai normaliausiai. Ypač įvertinus, kad procesas toks prakaito nespaudžiantis :) Tik tiek, kad iš anksto planuot reikia. Recepto variacijas nesunku išgūglinti - "no-knead dough". Jau vėliau kažkaip prisiminiau, kad mano a.a. močiutė mielines tešlas irgi visada iš vakaro maišydavo ir nifiga daug neminkydavo (tik tiek, kad ingredientai susimaišytų). Žodžiu visa kas nauja tėra gerai užmiršta sena.