pas mane tokie pakeliai. parasyta ant ju, kad jie 1 kg miltu. "S54" <info@telecom.lt> wrote in message news:kfkv97$teb$1@trimpas.omnitel.net... > pritariu , mieliu tik tiek nereikia jeigu jos geros > > "tranzoo" wrote in message news:kfiqu8$3db$1@trimpas.omnitel.net... > > 800g miltu, 200g semolinos, ziupsnis druskos, sausos mieles (11g) siltam > vandeny rudajam cukruj (saukstas). viso vandens apie puslitris. > > -- > T > > > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:kfifv7$k9l$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2013.02.14 12:45, vigi@nomail.se wrote: >>> Butent tai skonio ir ipratimo reikalas. >>> As kepdamas pvz pica maisau apie 1/3 whole-wheat miltu. Man taip daug >>> skaniau negu vien is baltu miltu. Vien is pilno grudo miltu irgai >>> kazkaip >>> neteisingai gaunasi :) >> >> Beje, kaip darote tešlą picai? Aš pastaruoju metu praktikuoju tinginių >> picą. 500g miltų sumaišau su geru žiupsniu druskos ir trupučiu sausų >> mielių. Maišydamas mediniu šaukštu po truputį supilu 350ml vandens ir >> rankom daug neminkydamas suspaudžiu į rutulį. Bliūdą su tešla pridengiu >> plėvele ir palieku rūgti. Tešlą geriausia užsimaišyt iš vakaro arba jei >> pica kepama vakare, tai tešlą reiktų daryt bent jau ryte. >> >> Iš išrūgusios tešlos vėlgi be jokių minkymų darau blyną ir kepu. Bendrai >> paėmus susigaišta turbūt 5min. tešlos užmaišymui ir dar 5min. picos >> blynui. Ir visa tai beveik neišsitepus rankų. >>