patikrintas laiku receptas: tinka sprandine, kumpis. druska, cukrus, malti pipirai, lauro lapeliai, svogunai. paruosimas: supjaustyti svogunus, patrynti su kokiu nors buku daiugtu kad isbegtu sultys. poto viska i viena inda su likusiais ingridientais ir maisom rankytemis. galima kepti jau po 1-2 val. visada gaunasi supper. On 05/09/2013 10:22 AM, 2lame2rtfm wrote: > Sveiki, > turbūt kaip ir kiekvienais metais atsiranda tokių kaip aš, kurie > uždavinėja tą patį klausimą. Kur rekomenduotumėt pirkt mėsą (ir kokią, > nes pats šašlykus darysiu pirmą kartą) - tuguj, parduotuvėj, pas > ūkininkus (nelabai turbūt šiuo metu geras variantas, nes esu be mašinos) > - domintų kainos/kokybės santykis. Ir prie to pačio - gal pasidalintumėt > savo pamėgtais receptais?