as tai siulyciau acetone pamarinuot 2013.07.16 21:52, butunuoma.lt rašė: > Virk greitpuodyje mažesniais gabalais, virimo temperatūra bus virš 100C > ir viskas bus OK (galbūt). > Įrankius ir indus pamerk į kokį izopropilą (ant jo rašo, kad užmuša > žinomus mikrobus, gal ir virusą įveiks) arba į metilo alkoholį. O šiaip > tai veterinarai netikrina skerdenos? > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:ks3dcg$gmh$1@trimpas.omnitel.net... >> ka reiskia "termiskai"? ..daugumai bakteriju, virusu nuzudyti reikia >> ir 100 C..o jei mesos viduje tebus 68-70 C ? >> "Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message >> news:ks0rbv$8c2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Tai ble, jei dabar cia niufsuose "specialistai" patvirtins, kad >>> "uzsikresti negalima", tai "zmones" gales ramia dusia ta avina >>> suvalagyti? :) Logiskai galvojant, valgant termiskai apdorota mesa, >>> nezusikresi ta pasiutlige niekaip, o be to ir tas gyvunas, kuris >>> apkandziojo ta avina greiciausiai nebuvo pasiutes, o jei ir buvo - >>> avinas pasiutlige nesusirgo, nes ji nugalabijo seimininkas :) >>> >>> On 15/07/2013 14:02, MaRiUs wrote: >>>> Sveiki, >>>> >>>> Yra tokia situacija: >>>> Rado zmonės aviną gaanykloj biški apdraskytą nežinomo žvėries, >>>> Kad nesikankintų - padarė jam Xarakiri.... >>>> >>>> Ar tokią mėsą galima valgyt? >>>> Veterinaras sakė, kad nieko tokio, bet kažkaip vienu šaltiniu nelabai >>>> pasitikiu... >>>> >>>> >>>> Gal kas žinot ar pasiutligės užkratas išlieka ilgai ? (nu aišku, kad >>>> greičiausiai avina papjopvė koks jaunas viliukas su tėvo priežiūra, >>>> bet...) >>>> >>>> >>>> >> >