idomus klausimai pas jus kyla :) 2013.07.17 13:04, Paul_ rašė: > Po acetone marinavimo galima valgyti? > Ar cia receptas tik antibakteriniam apdorojimui, neskirtas tolesniam > produkto vartojimui? > > On 07/17/2013 11:50 AM, Justas wrote: >> as tai siulyciau acetone pamarinuot >> >> 2013.07.16 21:52, butunuoma.lt rašė: >>> Virk greitpuodyje mažesniais gabalais, virimo temperatūra bus virš 100C >>> ir viskas bus OK (galbūt). >>> Įrankius ir indus pamerk į kokį izopropilą (ant jo rašo, kad užmuša >>> žinomus mikrobus, gal ir virusą įveiks) arba į metilo alkoholį. O šiaip >>> tai veterinarai netikrina skerdenos? >>> >>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>> news:ks3dcg$gmh$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ka reiskia "termiskai"? ..daugumai bakteriju, virusu nuzudyti reikia >>>> ir 100 C..o jei mesos viduje tebus 68-70 C ? >>>> "Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message >>>> news:ks0rbv$8c2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Tai ble, jei dabar cia niufsuose "specialistai" patvirtins, kad >>>>> "uzsikresti negalima", tai "zmones" gales ramia dusia ta avina >>>>> suvalagyti? :) Logiskai galvojant, valgant termiskai apdorota mesa, >>>>> nezusikresi ta pasiutlige niekaip, o be to ir tas gyvunas, kuris >>>>> apkandziojo ta avina greiciausiai nebuvo pasiutes, o jei ir buvo - >>>>> avinas pasiutlige nesusirgo, nes ji nugalabijo seimininkas :) >>>>> >>>>> On 15/07/2013 14:02, MaRiUs wrote: >>>>>> Sveiki, >>>>>> >>>>>> Yra tokia situacija: >>>>>> Rado zmonės aviną gaanykloj biški apdraskytą nežinomo žvėries, >>>>>> Kad nesikankintų - padarė jam Xarakiri.... >>>>>> >>>>>> Ar tokią mėsą galima valgyt? >>>>>> Veterinaras sakė, kad nieko tokio, bet kažkaip vienu šaltiniu nelabai >>>>>> pasitikiu... >>>>>> >>>>>> >>>>>> Gal kas žinot ar pasiutligės užkratas išlieka ilgai ? (nu aišku, kad >>>>>> greičiausiai avina papjopvė koks jaunas viliukas su tėvo priežiūra, >>>>>> bet...) >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>> >>> >