Po acetone marinavimo galima valgyti? Ar cia receptas tik antibakteriniam apdorojimui, neskirtas tolesniam produkto vartojimui? On 07/17/2013 11:50 AM, Justas wrote: > as tai siulyciau acetone pamarinuot > > 2013.07.16 21:52, butunuoma.lt rašė: >> Virk greitpuodyje mažesniais gabalais, virimo temperatūra bus virš 100C >> ir viskas bus OK (galbūt). >> Įrankius ir indus pamerk į kokį izopropilą (ant jo rašo, kad užmuša >> žinomus mikrobus, gal ir virusą įveiks) arba į metilo alkoholį. O šiaip >> tai veterinarai netikrina skerdenos? >> >> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:ks3dcg$gmh$1@trimpas.omnitel.net... >>> ka reiskia "termiskai"? ..daugumai bakteriju, virusu nuzudyti reikia >>> ir 100 C..o jei mesos viduje tebus 68-70 C ? >>> "Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message >>> news:ks0rbv$8c2$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tai ble, jei dabar cia niufsuose "specialistai" patvirtins, kad >>>> "uzsikresti negalima", tai "zmones" gales ramia dusia ta avina >>>> suvalagyti? :) Logiskai galvojant, valgant termiskai apdorota mesa, >>>> nezusikresi ta pasiutlige niekaip, o be to ir tas gyvunas, kuris >>>> apkandziojo ta avina greiciausiai nebuvo pasiutes, o jei ir buvo - >>>> avinas pasiutlige nesusirgo, nes ji nugalabijo seimininkas :) >>>> >>>> On 15/07/2013 14:02, MaRiUs wrote: >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> Yra tokia situacija: >>>>> Rado zmonės aviną gaanykloj biški apdraskytą nežinomo žvėries, >>>>> Kad nesikankintų - padarė jam Xarakiri.... >>>>> >>>>> Ar tokią mėsą galima valgyt? >>>>> Veterinaras sakė, kad nieko tokio, bet kažkaip vienu šaltiniu nelabai >>>>> pasitikiu... >>>>> >>>>> >>>>> Gal kas žinot ar pasiutligės užkratas išlieka ilgai ? (nu aišku, kad >>>>> greičiausiai avina papjopvė koks jaunas viliukas su tėvo priežiūra, >>>>> bet...) >>>>> >>>>> >>>>> >>> >>