On 7/18/2013 12:48 PM, Paul_ wrote: > Ukininku salierka tai su kuo dazoma? Su maistiniais dazais? > Patarimais svaistotes, o ar patys bande? Gal pagaliau būtų laikas smegenis įjungt, užuot bukai klausinėjus? S. >> Su ukininku, kur dazyta galima. >> >> "shimtas kinieciu" wrote in message >> news:ks5qg7$d9o$1@trimpas.omnitel.net... >> >> ps tik nebandik su salearka - sugadinsi ;) >> >> >> "shimtas kinieciu" wrote in message >> news:ks5qf5$d8c$1@trimpas.omnitel.net... >> >> po to dar reik bendzine ishkept. panashei kaip medziuotoju deshreales >> spirite ;) >> >> >> "Paul_" wrote in message news:ks5q7s$d0r$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Po acetone marinavimo galima valgyti? >> Ar cia receptas tik antibakteriniam apdorojimui, neskirtas tolesniam >> produkto vartojimui? >> >> On 07/17/2013 11:50 AM, Justas wrote: >>> as tai siulyciau acetone pamarinuot >>> >>> 2013.07.16 21:52, butunuoma.lt rašė: >>>> Virk greitpuodyje mažesniais gabalais, virimo temperatūra bus virš 100C >>>> ir viskas bus OK (galbūt). >>>> Įrankius ir indus pamerk į kokį izopropilą (ant jo rašo, kad užmuša >>>> žinomus mikrobus, gal ir virusą įveiks) arba į metilo alkoholį. O šiaip >>>> tai veterinarai netikrina skerdenos?