Skaitosi skaniai, reikės pabandyti. Ačiū "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message news:m8uo6e$mqq$1@trimpas.omnitel.net... > Medus ir dziovintos slyvos. Ant trilitriako koks puslitris medaus ir > 300-500 gramu slyvu. Slyvas cielas, po to gerai eina kaip zakuske. Pries > dedamas jas dar gerai pakratyt I kokia tara sukrovus - geriau skoni > atiduoda. Nu arba vietoj slyvy - azuolo zieve, bet nedaug. Arba antra > karta pradistiliuot jei yra galimybe. > > "XaiXus" wrote in message news:m8umjj$m5q$1@trimpas.omnitel.net... > > Pusiau saldžiai, nedaug karčiai paskanauti :) > > "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message > news:m8uljc$log$1@trimpas.omnitel.net... >> Saldziai? Karciai? Shotams? Skanaut? >> >> "XaiXus" wrote in message news:m8ul96$lil$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti? >