As isvis neisivaizduoju, kaip galima skiest gerima, kuris ir taip tik 40 laipsniu. Taigi bbs gaunas. Kazkada i degtine ledo idejo bare, isvis pzdc, ir kaip imanoma toki va marmala gert. Pastebejau po viskio isgerus gurksni mineralkes (manau vanduo tinka taip pat), isryskeja skonis. Tai va taip dar tvarkoj su skoniais. "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:m9ar6k$oa3$1@trimpas.omnitel.net... > p.s. ledas i viski isvis iskrypimas, bet kai slykstu viski gerai tai visai > neblogai receptorius uzmusa > > > "karolis" parašė naujienų news:m9ar4m$o94$1@trimpas.omnitel.net... > > tikrai? kurie cia normalus viskio gamintojai taip sako? > > p.s. Ralfy eina pries gamintojus, nes skiedzia vandeniu: > https://www.youtube.com/watch?v=pm9zG7dPCC0#t=249 > > > "shimtas kinieciu" parašė naujienų > news:m9an6h$lfj$1@trimpas.omnitel.net... > > normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y savo > wiskius ir net ledo dadet negalima ;) > > > "karolis" wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net... > > Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant > > > "swecias" parašė naujienų news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net... > > Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar > distiliuotu vandeniu, ar paprastu? > nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti. > nes dabar apie 60 gradusu. > aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin. > > gal kas bandet? ar geriau negadinti? > > > 2015.01.11 22:08, XaiXus rašė: >> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti? >