Nu tai gazirovke po 1 kapeika. O ble, Zhegonskas vel komunistu isvadins, tai sodos vanduo, sodos vanduo... "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:m9ij10$fus$1@trimpas.omnitel.net... > kaip manai kas ira sodos vanduo? ;) > > > "swecias" wrote in message news:m9igrb$dtr$1@trimpas.omnitel.net... > > Visko gerimas - kiekvieno individualus reikalas, kas kaip megsta. > Bet jau taip aiskino, kai dirbau skotijoje padavalka, tego ir > degustacijas apturet. > > jei geri su ledu - reikia daug ledo, kad gerima saldytu o ne skiestu. > nes ideti 2 ledukai tik praskiedzia. o ideta sauja ledo, saldo ir vos > vos skiedzia. priklauso kaip greitai geri. > Kiti geria su ginger ale > Kiti geria su vos vos sodos vandens. > dar kiti geria, viena, bet sale pasiema paprasto vandens. nes po vandens > gurksnio, apsiplauna skonio receptoriai. > Velgi, viskis po kiekvieno skiedimo, ledo, ar vandens, turi skirtingus > skonius. > > Bet geriausia gerti - gryna! :) > > Aisku pigius blended gali gerti su kuo nori. Bet single malt gerti > maisant su kola - cia kaip italioj pica su keciupu. > > > 2015.01.16 11:54, shimtas kinieciu rašė: >> normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y savo >> wiskius ir net ledo dadet negalima ;) >> >> >> "karolis" wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant >> >> >> "swecias" parašė naujienų news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar >> distiliuotu vandeniu, ar paprastu? >> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti. >> nes dabar apie 60 gradusu. >> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin. >> >> gal kas bandet? ar geriau negadinti? >> >> >> 2015.01.11 22:08, XaiXus rašė: >>> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti? >> >