Visko gerimas - kiekvieno individualus reikalas, kas kaip megsta. Bet jau taip aiskino, kai dirbau skotijoje padavalka, tego ir degustacijas apturet. jei geri su ledu - reikia daug ledo, kad gerima saldytu o ne skiestu. nes ideti 2 ledukai tik praskiedzia. o ideta sauja ledo, saldo ir vos vos skiedzia. priklauso kaip greitai geri. Kiti geria su ginger ale Kiti geria su vos vos sodos vandens. dar kiti geria, viena, bet sale pasiema paprasto vandens. nes po vandens gurksnio, apsiplauna skonio receptoriai. Velgi, viskis po kiekvieno skiedimo, ledo, ar vandens, turi skirtingus skonius. Bet geriausia gerti - gryna! :) Aisku pigius blended gali gerti su kuo nori. Bet single malt gerti maisant su kola - cia kaip italioj pica su keciupu. 2015.01.16 11:54, shimtas kinieciu rašė: > normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y > savo wiskius ir net ledo dadet negalima ;) > > > "karolis" wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net... > > Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant > > > "swecias" parašė naujienų news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net... > > Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar > distiliuotu vandeniu, ar paprastu? > nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti. > nes dabar apie 60 gradusu. > aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin. > > gal kas bandet? ar geriau negadinti? > > > 2015.01.11 22:08, XaiXus rašė: >> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti? >