Nu bet tų RIMI kaina tai nx - 6,99 vienas steikiukas ne iš išpjovos... Kelis kartus pavarčiau, bet nesirįžau pirkti. Nors gal reiktų pabandyti... O dėl kepimo "ant nelabai karšto griliaus po 7 minutes kiekvieną pusę" - nu man atrodo kaip pornuxa. Sorry, žinau, kad dėl skonio nesiginčijama, ale bet tačiau manau, kad didelį mėsos gabalą a la steiką tiesiog visada reikia kepti kuo karščiau (argentiniečius mačiau kepant net pusiau ant ugnies) ir tuomet 4 min + 4 min + "pailsėjimas" tikrai gaunasi medium rare bent jau. Norit medium - dar po minutę pridėti. Ir šiaip geriausia ne laiką žiūrėti, bet "kalibruotu pirštu" pamaigyti, kad nustatyti iškepimo laispnį. "Rimas" <rimas_m@delayahoo.de> wrote in message news:nncpug$fi4$1@trimpas.omnitel.net... > On 2016.07.28 13:59, rr wrote: >> >> http://www.balticlarus.lt/lt/kitchen-me/akcijos-/-naujienos/kitchen-me-sviezus-brandinti-jautienos-steikai-jau-rimi-prekybos-centruose-.htm > > > Matai, šitie kainuoja panašiai tiek pat, kiek ir tam steaksupply. Tai > nesukdamas galvos einu į tą "steak" ir tiek. > Bet galvojau, gal yra pigiau kažkas. Pvz Biovelos 1kg yra 2x pigiau. > Nežinau ar kokybė ta pati. Jei tokia - kad aš diletantas neatskirsiu - kam > man mokėt 2x daugiau.