ilsinimui turiu toki termini tupperware inda, ten ji idedu - smarkiai neatsala, bet pasiilsi "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message news:nnsbe1$3m2$1@trimpas.omnitel.net... > Pabandyk "ilsinti" susukęs į folgą. > >> na, nenoriu gincytis ir buti labai kateogriskas...bet pasakiau sako >> patirti..su tuo Steak Supply mesa..gabalas storas, ir net tiek pakepus, >> tikrai buvo pakankamai Rare.. >> O nuomoniu yra labai ivariu - tarkime negalima kepti, jei negali >> nulaikyti rankos ilgiau nei 3 virs groteliu (tipo per karsta). Manau >> vienareiksmisko recepto cia nera, labai priklauso nuo pacios mesos, jos >> storio, "brandumo", medzio angliu, aplinkos salygu (lauko temperaturos). >> Todel fiksuoto laiko ner a ir negali buti..As dazniausiai nusprendziu >> kada versti kepsni tada, kai virsutine dalis pradeda "prakaituoti", >> prasimusa kazkiek sulciu I virsu...arba, (kaip ir pats sakei), >> paspaudzius pirstu.. >> Siaip, iprastini jautienos kepsneli (maximine ispjova ar nugarine), >> nestora as ir kepu max. po 3 min is kiekvienos puses. >> Pvz. Kroatijoje kepiau kiaulienos sprandine ant alyvmedzio angliu, >> sprandine buvo rieboka, varvejo riebalai, buvo daug ugnies, taciau nuolat >> vartant puikiai pavyko iskepti ir nei kiek nesudeginti..Nezinau, kiek LT >> budavo kepimas ant ugnies - viskas apdegdavo net ir nuolat vartant..Taip >> ir likau nesuprates, ar tai taokojo kad malkos alyvmedzio, ar dar kiti >> dalykai.. >> >> "Night" <vkumpikas_trint_@gmail.com> wrote in message >> news:nnf07e$5dr$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nu bet tų RIMI kaina tai nx - 6,99 vienas steikiukas ne iš išpjovos... >>> Kelis kartus pavarčiau, bet nesirįžau pirkti. Nors gal reiktų >>> pabandyti... >>> >>> O dėl kepimo "ant nelabai karšto griliaus po 7 minutes kiekvieną pusę" - >>> nu man atrodo kaip pornuxa. Sorry, žinau, kad dėl skonio nesiginčijama, >>> ale bet tačiau manau, kad didelį mėsos gabalą a la steiką tiesiog visada >>> reikia kepti kuo karščiau (argentiniečius mačiau kepant net pusiau ant >>> ugnies) ir tuomet 4 min + 4 min + "pailsėjimas" tikrai gaunasi medium >>> rare bent jau. Norit medium - dar po minutę pridėti. Ir šiaip geriausia >>> ne laiką žiūrėti, bet "kalibruotu pirštu" pamaigyti, kad nustatyti >>> iškepimo laispnį. >>> >>> "Rimas" <rimas_m@delayahoo.de> wrote in message >>> news:nncpug$fi4$1@trimpas.omnitel.net... >>>> On 2016.07.28 13:59, rr wrote: >>>>> >>>>> http://www.balticlarus.lt/lt/kitchen-me/akcijos-/-naujienos/kitchen-me-sviezus-brandinti-jautienos-steikai-jau-rimi-prekybos-centruose-.htm >>>> >>>> >>>> Matai, šitie kainuoja panašiai tiek pat, kiek ir tam steaksupply. Tai >>>> nesukdamas galvos einu į tą "steak" ir tiek. >>>> Bet galvojau, gal yra pigiau kažkas. Pvz Biovelos 1kg yra 2x pigiau. >>>> Nežinau ar kokybė ta pati. Jei tokia - kad aš diletantas neatskirsiu - >>>> kam man mokėt 2x daugiau. >>> >> >> --- >> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų Avast antivirusinės >> programinės įrangos. >> https://www.avast.com/antivirus --- Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų Avast antivirusinės programinės įrangos. https://www.avast.com/antivirus