Kada paskutini kart buvai "Pompejoje"? "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:gu1v6t$glm$1@trimpas.omnitel.net... Kadangi buvo proga, vakar teko apsilankyt "Bokste" (http://www.bokstas.com/, bet puslapis gan nykus kol kas). Restorano vieta - labai nebloga. Per langus ziurint net kartais pamirsti, kad sedi Kaune, nors iki jo galima greitai nueiti pasukus truputi is Laisves alejos. Interjerui dideliu priekaistu sunku rasti - nors tai nera teminis kazkoks restoranas, viskas gana elegantiska, vyrauja daug rudos atspalviu. Sakyciau jauku. Fonine muzika - rami, neerzinanti, po kurio laiko net eme patikt ;) Aptarnavimas labai neblogas - iskart pasitiko padavejas, nuvede prie stalo. Zmoniu, tiesa, buvo ne itin daug kai atejau, todel like padavejai buvo susispiete prie baro. Siaip dazniausiai tokie dalykai man lyg ir neuzstringa, bet mane aptarnavusiam padavejui butu buve neprosal nusiskusti (nu nei barzda nei nzn net :D). Meniu daugmaz zinojo, vyno prie patiekalo mokejo pasiulyt, bet man rodos vietomis vis dar painiojos siek tiek. Maisto pasirinkimas - truputi mazesnis galbut uz vidutini, bet kaip restoranui gal ok. Keista, kad galejo pasiulyt tik vienos rusies zalios arbatos. Maciau patiekalu is gana daug zinomu mesos ir zuvies rusiu, bet ypatingai pasiula nesuzavejo. Pats uzsisakiau salotas, antiena ir desertui vaisini serbeta. Gaila, bet nepamenu tiksliu pavadinimu, todel daugiau maziau pabandysiu sudeti aprasyt. Salotos buvo su vytintu kumpiu, salotom (tokios biski violetines), persikais, regis fetos suris ir dar zoleliu. Antiena buvo su kriausiu ir persiku garnyru (panasu, vaisiai virti buvo raudoname vyne). Serbetas buvo tokia sampano taure, o viduj is citrinu ir sampano padarytas toks ala ledu rutuliukas, taures krastai pacukrinti ir uzkabinta braske. Bendras skonio ispudis - salotos gal ir nieko, antis vietomis su lasinuku (man, asmeniskai, tai minusas), serbetas - gaivus, galetu but kiek saldesnis. Kitaip tariant, skonis viso to, ka valgiau, nebuvo labai iprastas, taciau ir nesuzavejo. Visai ka kita galeciau pasakyt apie estetine patiekalu puse - trumpai tariant, pasijauciau kaip tam "IKI" konkurse vireju :) Praktiskai nebuvo prie ko prikibt - labai pasistengta prie to, tikrai buvo kuo pasigrozet. Kainos - tarp vidutiniu ir aukstu. Salotos 12-24 Lt, Karsti patiekalai ~25-60 kazkur ribose. Dienos pietus - 15 Lt. Zodziu, reiks galbut nueit dar pakartotinai kada nors, bet... Kaune vistiek kulinariniu poziuriu didziausi ispudi kol kas paliko "Pompeja" ;)